הבית בלב המושבה

הבית ממוקם בלב המושבה בנימינה ,נבנה בראשית ימי המושבה העתיקה בשנות העשרים הראשונות של המאה הקודמת .הבעלים הנוכחיים קנו את הבית לפני 33 שנה ושיפצו אותו חלקים במו ידם .הילדים בגרו ועזבו את הבית,  הזוג בשנות ה-60 לחייהם החליטו שזה הזמן הנכון לרענן ולהתאים את הבית עבורם . וכאן אני נכנסתי לתמונה...

הבית במצב הקודם היה מחולק לחדרי חדרים ללא קשר עין בין המטבח, סלון ופינת האוכל מה שייצר תחושה של אפלה וחוסר אור ואוויר .

בתהליך התכנון הבקשה העיקרית של בעלי הבית הייתה לייצר חלל ציבורי "open space" כשבמרכזו המטבח שצופה על כל החלל והמרפסת אירוח. ואכן כך עשינו.

תהליך התכנון ערך כ- 3 חודשים וכלל תכנון תקציב ולוחות זמניים .

השיפוץ היה מאסיבי של החוץ הפנים וכלל שינוי קונסטרוקטיבי והנדסי .

עיצוב הבית : הבית מעוצב בסגנון קלאסי, כפרי מעודן בשילוב ריהוט עתיק ומודרני יחד.

נתבקשתי ע"י הלקוחות לשלב חפצי אומנות וריהוט עתיק שקיבלו בירושה ואספו במהלך השנים.

השילוב ייצר אווירה נעימה ייחודית שלא דומה לשום בית אחר שעיצבתי!